Resultaten voor kalender knutselen

kalender knutselen
 
Kalender maken Zelf een eigen foto kalender maken.
Een kalender maken met je eigen foto's? Bij Fotofabriek kun je helemaal zelf je fotokalender maken en hieronder vind je een uitleg hoe je te werk kunt gaan en wat de mogelijkheden zijn. Je eigen kalender maken is natuurlijk al harstikke leuk om te doen maar je kunt ook bijvoorbeeld een kalender maken als verjaardagscadeautje voor familie vrienden of kennissen. Voor Sinterklaas Kerst Moederdag of Vaderdag is een zelfgemaakte maandkalender met foto's ook zeer geschikt.
Verjaardagskalender maken.
Printer voor het afdrukken van de bijlage. Stiften potloden of waskrijt. Printpagina van de verjaardagskalender. 1 Vul op de printpagina de naam van de jarige en de naam van de makers in. 2 Print de printpagina van de verjaardagskalender op diverse kleuren A4-papier ieder maand een andere kleur. 3 Versier iedere maand je kunt ook kiezen voor één thema en hier plaatjes bij zoeken. 4 Om de kalender extra stevig te maken kun je de maanden lamineren.
Knutselen.
Home Thema's Sinterklaas Knutselen. Gekleurde versie van kalender te gebruiken als voorbeeld of voor klassikaal gebruik. paperclips kan worden aangegeven datum hoeveel nachtjes slapen en het weer. Eenvoudig om te maken. paperclips kan worden aangegeven datum hoeveel nachtjes slapen en het weer. Eenvoudig om te maken. Vlaggen voor slinger Sint. 6 vlaggen 6 pagina's. Kleuren uitknippen en in de goede volgorde om touw plakken. Dan ontstaat de tekst hoera op 5 december is het feest van sinterklaas.
Zelf een kalender maken! YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Zelf een kalender maken! Unsubscribe from lol meiden 4ever? Subscribe Subscribed Unsubscribe 18 18. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video?
Verjaardagskalender maken met je eigen foto's.
Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je een Facebook melding mist van de verjaardag van je oom want je vult de verjaardagen van je familie vrienden en kennissen zelf alvast in. Pimp je kalender met eigen foto's tekst leuke achtergronden en cliparts of stickers. Op de verjaardagskalender heb je ook de mogelijkheid om je mooiste fotos in het groot te laten drukken. Een grote verjaardagskalender maak je op A3 formaat daarbij heb je ook nog keuze uit een A4 verjaardagskalender of een langwerpige kalender van 15x42 cm. Een foto verjaardagkalender is een leuk cadeau om te geven! Je kunt via onze professionele gratis software een verjaardag fotokalender maken. Werk je liever vanuit je eigen ontwerpsoftware upload dan een pdf in PDF Uploader.
Leuk voor kids Maak een maandkalender kleurplaat.
De pagina wordt opnieuw geladen met de kalender van de gekozen maand en jaar. Een titel te kiezen voor je kalender. Bijvoorbeeld aftellen tot mijn verjaardag. Een plaatje te kiezen ter versiering van je kalender. Hoe je kalender eruit komt te zien zie je meteen hiernaast op het scherm. Tip bij het afdrukken kun je het best kiezen voor liggend. Dan komt je kalender het mooist uit je printer rollen. Ben je tevreden hoe jouw kleurplaat eruit ziet?
17 beste ideeën over Peuter Kalender op Pinterest Mama en Feestdagen.
Pinterest De ideeëncatalogus voor iedereen. Verjaardagsmuts Juf Anke Speciale dag. Weekkalender // Weekcalender Dagen van de week leren // learning the days of the week. Versje Druppelregen uit het versjesboek Seizoentjes.
kalender.
Rijg het touwtje door de gaatjes van de maanden en maak er een knoop in. Nu kun je de kalender gaan gebruiken. Klik op de kalender rechts om deze op ware grote te zien en uit te printen. Als je dat gedaan hebt moet je de maanden voorzichtig uitknippen. Leg de maanden in de goede volgorde en niet of plak deze vast op een leuk figuur. Wij hebben voor 2012 gekozen voor een dieren kalender die zelf nog mooi kunt inkleuren. Succes ermee hopelijk vinden jullie hem net zo mooi als wij! Voorbedrukte kalender 2012 2. Klik op de kalender rechts om deze op ware grote te zien en uit te printen.
Sint kalender knutselen Juf Jannie leren met kinderen.
Prikpen of dikke naald. Tekst voor in de kalender tekst 1 tekst 2 tekst 3. Tel hoeveel nachtjes het nog duurt tot 5 december. Je maakt het aantal nodige paginas hierboven geteld voor de kalender. Vouw een A4 door midden. Knip het uit over de vouw. Leg beide stukjes op elkaar en vouw ze dubbel. Herhaal stap 3 t/m 6 totdat je genoeg paginas hebt. Knip een vel foam tot een geschikte kaft.
Maak je eigen kalender verjaardagskalender of familieplanner.
Print de kalender dan uit. STAP 1 Kies de maand. januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december. 2017 2018 2019 2020 2021 2022. STAP 2 soort kalender. Familie planner voor de volgende mensen namen scheiden met komma. Leuk voor Kerst Adventskalenders. Welke afbeelding moet op de kalender? Kalendermaand om in te kleuren. Kalendermaand om in te kleuren met Diddl letters Nieuw. Andere afbeelding van het internet vul hier de URL van de afbeelding in. Andere afbeelding op mijn computer. Kies hier de afbeelding die je wilt gebruiken. LET OP dit werkt niet op alle computers! Gebruik dan de optie hierboven nadat je de afbeeldingen op internet bijvoorbeeld Hyves hebt gezet.

Contacteer ons